Dakisolatie? Dit zijn de kosten

26/10/2015
Als u dakisolatie overweegt is het goed om te weten aan welke kosten u moet denken. Zo kunt u beter inschatten of het de investering waard is. Lees verder!
Lees meer!

Dakisolatie, welke premies zijn er?

06/07/2015
Bent u van plan uw dak te laten isoleren? Wilt u dit zo voordelig mogelijk laten doen? Lees dan hier verder om te zien welke premies er voor u gelden.
Lees meer!

Oost-Vlaanderen slechtst geisoleerd

11/06/2015
En de winnaar is: Oost-Vlaanderen! In die provincie zijn de minste woningen voorzien van dakisolatie, goede CV en dubbel glas. Aan de slag dus!
Lees meer!

Dakisolatie, wat zijn de voordelen?

29/05/2015
Door uw dak of zolder te laten isoleren krijgt u meer leefruimte en verbruikt u minder energie. Lees verder wat dakisolatie voor u kan besparen.
Lees meer!

Belastingvoordeel met dakisolatie?

20/04/2015
De beste manier om uw energiefactuur naar beneden te halen is door uw dak te isoleren. Tevens biedt de Vlaamse overheid nu belastingvermindering aan.
Lees meer!

Dakisolatie sociale woningen België niet overal goed voorzien

24/02/2015
Dakisolatie aan sociale woningen in België is lang niet overal even goed voorzien. In Brussel is nog niet eens één derde voorzien. Lees er hier meer over!
Lees meer!

Vier redenen waarom uw dak nog niet geïsoleerd is

23/02/2015
Uit onderzoek is gebleken dat mensen vanwege vier veelgenoemde redenen nog niet zijn begonnen met de isolatie van hun dak. Lees hier de vier redenen!
Lees meer!

Extra premies voor Dakisolaties

17/02/2015
Vanaf februari 2015 kunt u voor duurzame isolatiematerialen voor o.a. dakisolatie terecht bij uw gemeente. De extra premie komt bovenop andere premies.
Lees meer!

Vier obstakels naar geïsoleerd dak, hoe neem je ze weg?

09/02/2015
Er zijn een aantal obstakels naar een geïsoleerd dak, hoe kunt u deze obstakels wegnemen? Lees snel onze tips!
Lees meer!